Олег Газманов вставив у своє прізвище фашистську свастику після відмови у ізраїльському громадянстві

Відомий російський виконавець, який підтримав злочинні дії російських військ на території України, Олег Газманов змінив своє прізвище, щоб догодити путіну.

Відомий російський виконавець Олег Газманов — один із небагатьох, хто відкрито підтримав російську агресію проти України. Зірка поповнив ряди Миколи Баскова, Тіни Канделакі та Яни Рудковської. В результаті на знаменитостей звалився хейт не тільки зі сторони української аудиторії, але і від співвітчизників.

Патріот Росії Газманов тікає з батьківщини до Ізраїлю
Олег Газманов вставив у своє прізвище фашистську свастику

І хоча Олег б’є себе в груди та називає російським патріотом, з якоїсь причини минулого тижня він активно почав клопотати про ізраїльське громадянство. Однак в ньому йому відмовили. А тим часом в росії вже давно прознали про зраду чоловіка, який “народився в ссср”.

Олег Газманов вставив у своє прізвище фашистську свастику

А нещодавно Олег Газманов на своїй сторінці у ВКонтакті повідомив про те, що змінює у прізвищі букву З на Z.
Щоправда, поки що співак зробив це лише на листочку, який висить на його гримерці. Газманов сьогодні виступав на концерті у Лужниках, де відзначається вісім років від дня приєднання Криму до Росії.
Здається після невдалої еміграції артист вирішив довести любов до країни ще раз і підлизатися до путіна.

Олег Газманов
Олег Газманов вставив у своє прізвище фашистську свастику

На опублікованому відео задоволений артист зафарбовує букву “з” у своєму прізвищі на аркуші, що висить перед гримеркою. У результаті вийшло ГаZманов.

Відзначимо, що буква Z з’явилася на російській техніці під час спецоперації в Україні. Світом вона сприймається як фашистська свастика. Тим паче, що вона дуже схожа на ту, що використовувалася гітлерівською Германією.

Схожі статті