Макса Барських обурив концерт у “Лужниках”: раби залишаться рабами

Макс Барських з перших днів війни росії проти України засудив агресію. Співак дуже обурюється і не може мовчати, коли бачить, що стільки людей присутні на концерті в "Лужниках", і яка мізерна кількість росіян виходять на протести в росії.

На Україну віроломно напала росія. Агресор бомбить наші міста та села, не шкодуючи мирних жителів. І водночас російська влада у себе в Москві в “Лужниках” влаштовує концерт, присвячений окупації Криму. На цьому концерті зібралося понад 200 тисяч людей. Зрозуміло, що багатьох примусово, особливо бюджетників, запросили на концерт.

Макс Барських з перших днів війни росії проти України засудив агресію. Співак дуже обурюється і не може мовчати, коли бачить, що стільки людей присутні на концерті в “Лужниках”, і яка мізерна кількість росіян виходять на протести в росії.
Мак Барських не може підібрати слова, щоби висловити своє обурення. Але він їх підібрав: “Раби залишаться рабами. Вихваляйте свою ганебну армію та честь! Фашисти – це м’яке слово, яке можна підібрати. Ця нація для мене мертва – назавжди!

Макс Барських
Макс Барських з перших днів війни росії проти України засудив агресію

Ви тільки прочитайте нижче, що творять ці нелюди.

На вулицях у центрі обложеного портового міста Маріуполя точаться бої, що ускладнює порятунок людей, які опинилися під завалами обстріляного в середу театру.
Ситуація у місті відчайдушна – до 300 000 мирних жителів не можуть евакуюватися.
Мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що українські сили роблять все можливе, щоб утримати свої позиції.

У Запоріжжі оголошено розширену комендантську годину на тлі побоювань, що місто може опинитися на шляху можливого настання Росії з Маріуполя.
Президент України Зеленський закликав президента росії путіна приєднатися до нього для мирних переговорів без зволікання, заявивши, що це єдиний шанс для росії зменшити збитки від власних помилок.

Тримайтеся та вірте, що Україна переможе!

Схожі статті