Святослав Вакарчук зрозумів, що звертатися до росіян немає жодного сенсу: це “мовчазні росіяни”

Наші українські представники шоубізнесу наївно думали, що можна звернутися до своїх колег і вони вийдуть на вулиці, піднімуть людей і змусять керівництво Росії припинити війну. Сьогодні вже всі зрозуміли, що це не має сенсу, як написав Святослав Вакарчук

Ніхто й не міг подумати, що на нас може напасти росія, яка завжди говорила, що є три братські слов’янські народи: українці, білоруси та росіяни. Виявилося це не так, росія уявила себе “старшим” братом. Однак тепер на кілька поколінь до Росії не буде пошани, а лише ненависть та злість. Те, що робить агресивна росія, ні в які міжнародні рамки не влазить. Вони вбивають мирних жителів: дітей, жінок та старих.
Немає прощення російському керівництву, на яке чекає суд у Гаазі.

Наші українські представники шоубізнесу наївно думали, що можна звернутися до своїх колег і вони вийдуть на вулиці, піднімуть людей і змусять керівництво Росії припинити війну. Сьогодні вже всі зрозуміли, що це не має сенсу, як написав Святослав Вакарчук. Він додав, що в значній більшості своїй – це “мовчазні росіяни”, від них щось очікувати марно. Тому співак допомагає наближати перемогу, чим може. Він їздить містами України та підіймає моральний дух людям своїми піснями та спілкуванням з ними. Це допомагає психологічно не лише українцям, а і йому також.

Святослав Вакарчук вперше розповів про матір свого сина
Святослав Вакарчук сказав, що в значній більшості своїй – це “мовчазні росіяни”, від них щось очікувати марно

Потрібно Україні сподіватися лише на свої сильні ЗСУ. З їхньою допомогою ми виженемо ворога зі своєї Батьківщини.

Бережіть себе та своїх близьких. Чи не слухайте і не дивіться брехливу російську пропаганду. Орієнтуйтеся на офіційні українські джерела та не панікуйте. Знайте – перемога буде за нами. Ворог буде розбитий і вигнаний із нашої Батьківщини.

І все, що агресор розбомбив, усі наші міста та села, ми відбудуємо. Україні стане ще красивіше, ніж була! Так буде.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.