Телеведуча Аліна Астровська стала мамою вперше: зірка народила первістка під час війни

Відома українська телеведуча та блогерка Аліна Астровська стала матір'ю вперше і дала життя малюку. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Вранці 18 березня відома українська телеведучата блогер Аліна Островська стала матір’ю. Про радісну новину вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Аліна Островська стала мамою вперше

Аліна Островська стала мамою вперше

Так, у знаменитості народився первісток. Це хлопчик. Народився він у союзі з колегою Лаврентьєвим, з яким Аліна свого часу знімалася в програмі “Орел та Решка”.

У день народження сина Астровська оприлюднила фотографію з родильного будинку, де вона спочиває у палаті разом зі своїм спадкоємцем. Кадр був, імовірніше за все, зроблений у перші хвилини появи малюка на світ.

Варто відмітити, що зірка, як і більшість блогерів активно показувала, як протікає її вагітність. До речі, зараз Аліна проживає у Москві, але не мовчить і активно висвітлює страшні події, що відбуваються на її батьківщині. Сама Астровська родом з Донецька і зізнається, що для неї війна триває вже 8 років. Останні тижні вагітності далося їй дуже непросто через те, що всі родичі та друзі залишилися під ракетами та ударами авіабомб. На відміну від своєї колеги по цеху Регіни Тодоренко, Аліна не ховається і говорить правду.

Нагадуємо, що Регіна знову потрапила у скандал, але на цей раз через те, що взялася хизуватися розкішним гардеробом, тоді як її рідні та співвітчизники проживають війну. Усе, що вона змогла сказати за ці 3 тижні, це те, що хвилюється за свою маму, яка залишилася в Одесі. Мовляв, від неї нічого не залежить. До речі, Тодоренко також на даний момент у цікавому положенні.

Схожі статті