Катя Осадча має твердий намір зустрітися з Гагаріною, яка виступала у підтримку путіна, і спитати в неї за все

Відома українська телеведуча Катя Осадча повідомила, що дуже хочу поспілкуватися з російською артисткою Поліною Гагаріною, яка публічно виступала у підтримку дій путіна.

Як відомо, нещодавно у Москві пройшов грандіозний концерт в Лужниках, який був влаштований президентом рф путіним за для підняття духу російського народу.

Захід відбувся Лужниках, а велику частину аудиторії становила масовка. На запрошення виступити у підтримку дій влади росії відповіли далеко не всі російські знаменитості. Серед них з’явилися очікувані Олег Газманов, Микола Басков, Тіна Канделакі, але кого українські зірки не чекали побачити — це Поліна Гагаріна.

Катя Осадча має твердий намір зустрітися з Поліною Гагаріною

Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка веде інформаційну боротьбу в соціальних мережах, заявила, що вона мріє особисто поспілкуватися з Поліною, яка не цурається подібних речей і підтримує знищення мирного населення. Співачку не збентежили ані свастика, ані брехливі лозунги.

Катя Осадча має твердий намір зустрітися з Поліною Гагаріною. Скріншот особистої сторінки зірки

Тим часом найшановніша артистка російської федерації Алла Пугачова відкрито заявила, що не підтримує війни проти України. До неї долучилися, Максим Галкін, Андрій Макаревич, Гарік Харламов та багато інших знаменитостей. До речі, гумористичній програмі  Comedy Club влада винесла попередження стосовно теми України, пригрозивши їм закриттям.

Варто відмітити, що російські ЗМІ потерпають катастрофу. Виявляється, у багатьох журналістів є родичі в Україні і вони масово покидають місце роботи. Деякі з них тікають за кордон і лише після цього подають заяву на звільнення. Але Поліна Гагаріна, вочевидь, забула, що таке моральність та гуманізм.

Схожі статті