Юрій Горбунов пояснив, у чому головна відмінність українців від росіян: спільного взагалі немає (відео)

А пам'ятаєте, як лідер росії путін казав, що українці та росіяни це один народ у них багато спільного? Так зараз Юрій Горбунов зробив висновок: "У нас немає нічого спільного"

Триває війна в Україні, яку розв’язала Росія. Агресор захопив деякі невеликі населені пункти та села. З багатьох джерел, у тому числі й відео, можна побачити, як російські солдати крадуть і мародерствують в Україні.

Вони крадуть речі та продукти та телефоном розповідають і хваляться цим перед своїми дружинами. Як це вони роблять, побачив увесь світ, у тому числі Юрій Горбунов. Він звернув увагу на те, як спілкуються солдати зі своїми близькими. Один мат у їхніх розмовах.

А пам’ятаєте, як лідер росії путін казав, що українці та росіяни це один народ у них багато спільного? Так зараз Юрій Горбунов зробив висновок: “У нас немає нічого спільного”: Юрій Горбунов назвав головну відмінність українців від росіян. Така велика кількість матюків до своїх матерів ріже слух. У цьому є одна з основних відмінностей.
“Ми не просто різні народи – між нами взагалі нічого спільного немає… Де ж їхня російська література? Де ж їхній театр? Цих орків ми просто зобов’язані перемогти. Це не люди. Це нелюди. У них навіть нормальної мови немає. Слава Україні. Ми переможемо”, – сказав Горбунов.
І це правда, в якій жодного українця не сумнівається.

А росія далі бомбардує наші міста.

Вторгнення Росії в Україну триває вже четвертий тиждень, але місто Маріуполь залишається під контролем України, попри майже безперервні бомбардування з боку російських військ, які оточують місто.
У суботу мер міста Вадим Бойченко заявив, що вуличні бої у центрі міста перешкоджають порятунку сотень людей, які застрягли у підвалі розбомбленого театру.
“Там є танки… і артилерійський обстріл, і в цьому районі стріляють з усіх видів зброї”, – сказав мер.
Гуманітарна ситуація у місті критична. У ньому немає ні електрики, ні газу, ні води, а запаси їжі та ліків закінчуються.

Наш народ вірить, і сподівається лише на ЗСУ, і скоро ми відкинемо окупантів до кордону. Перемога буде за Україною.

Схожі статті