Лікаря Комаровського визнали ворогом росії: педіатр відповів: “Сприймаю як державну нагороду”

Як сказав сам педіатр: "Складність була одна – заспокоїти онучку, яка категорично не погодилася з тим фактом, що дідусь – ворог. Зійшлися на тому, що бути ворогом поганих недолюдей — це правильно і не прикро"

Ще одну відому людину в Україні росія внесла до списку своїх ворогів. Ним виявився талановитий та популярний доктор Комаровський.

Як сказав сам педіатр: “Складність була одна – заспокоїти онучку, яка категорично не погодилася з тим фактом, що дідусь – ворог. Зійшлися на тому, що бути ворогом поганих недолюдей — це правильно і не прикро”. Доктор Комаровський сказав, що його включено до списку гідних людей і сприймає це як державну нагороду.

Доктор Комаровський сказав: “Складність була одна – заспокоїти онучку”

Міф про непереможність російської армії розвінчано та його потуги із застосуванням нових видів озброєнь ні до чого не приведе.

Агресор – росія заявила про перше застосування гіперзвукової ракети.

На заході України Росія заявила, що запустила гіперзвукову балістичну ракету, щоб знищити великий підземний склад зброї.

Президент путін хвалиться, що росія лідирує у світі з виробництва гіперзвукових ракет, які можуть літати зі швидкістю, що більш ніж у п’ять разів перевищує швидкість звуку. Вони також можуть змінювати напрямок під час польоту, що ускладнює їхнє відстеження.
Але аналітики повідомили, що використання гіперзвукової ракети не змінює правила гри, його слід розглядати в контексті видовищності або навіть ознаки того, що запаси інших ракет у Росії закінчуються.

А вони насправді добігають кінця. Хоча українці сподіваються не на закінчення боєприпасів у Росії, а на свої ЗСУ, які успішно знищують цих нелюдів.
Незабаром настане поворотний момент у війні та ЗСУ пожене ворога назад до кордону. Ті, хто не встигне добігти – залишаться лежати в українських чорноземах.
Перемога буде за нами!

Схожі статті