Маша Єфросиніна спрогнозувала реакцію російських зірок щодо продуктів: “Незабаром за цукор поцілують підошву царя”

Маша згадала про Баскова та Канделакі, які весь час підтримували путіна. Єфросиніна сказала: «Продаж тенус, колянок, ескадрон та інша гнилизна, які незабаром за цукор і медальку цілуватимуть підошву царя».

Маша Єфросиніна, яка є провідною журналісткою та блогером, емоційно та гнівно пройшлася по співачці Поліні Гагаріної, яка виступила на концерті-мітингу путіна у Лужниках.
Маша Єфросиніна написала: «Гагарін святкує смерть українських дітей. Дно! Сором».
Також Маша згадала про Баскова та Канделакі, які весь час підтримували путіна. Єфросиніна сказала: «Продаж тенус, колянок, ескадрон та інша шлюша гнилизна, які незабаром за цукор і медальку цілуватимуть підошву царя».

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросиніна гнівно пройшлася по співачці Поліні Гагаріної

І цей концерт пройшов тоді, коли росія бомбить Маріуполь та інші міста та села України.
Ви тільки послухайте, що каже мер Маріуполя про облогу міста.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко розповів: «Йдуть вуличні бої у центрі міста», підтверджуючи заяву, зроблену росією у п’ятницю, коли вона заявила, що «затягує петлю» навколо міста.
«Там є танки та артилерійський обстріл, і в цьому районі стріляють з усіх видів зброї», — сказав мер. «Наші сили роблять все можливе, щоб утримати свої позиції в місті, але, на жаль, сили супротивника більші за наші».
Зв’язок із містом утруднений, телефонна мережа працює лише кілька годин на день. В умовах безперервних атак росіян, жителі міста більшу частину дня проводять у сховищах та підвалах, рідко виходячи на вулицю.

Бойченко сказав у попередньому інтерв’ю, що центру міста не залишилося. «У місті немає жодної ділянки землі, на якій не було б слідів війни».

Але українці вірять, що Україна вистоїть, і перемога буде за нами. Ми відбудуємо міста, зруйновані агресивною росією і вони будуть ще красивішими, ніж були до війни!

Схожі статті