Ані Лорак покинула росію і вперто не виходить на зв’язок: артистка не знає, як поводитися після чергової зради

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак не виходить на зв'язок зі своїми шанувальниками. Де ховається поп-діва? Усі деталі в нашій статті.

Ані Лорак є популярною українською виконавицею. Вона їздила на Євробачення, а також регулярно давала гастролі. Співачка дуже близько дружить з Пилипом Кіркоровим і навіть зробила його хрещеним татом своєї доньки Софії.

З турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу артистка розлучилася кілька років тому. Ще недавно зірка ділилася кадрами зі зйомок і вихвалялася вбраннями.

Ані Лорак покинула росію і вперто не виходить на зв’язок

Ані Лорак не засудила війу Росії проти України
Ані Лорак покинула росію і вперто не виходить на зв’язок

Проте вже понад три тижні Лорак не виходить на зв’язок. 25 лютого співачка висловила своє занепокоєння через те, що відбувається в Україні. У Києві у неї мешкають рідні.

А потім вона перестала робити публікації. 19 березня у неї зник акаунт у популярній соцмережі, яку заборонили в росії. Тепер сторінка зірки недоступна. Шанувальники дійшли висновку, що обліковий запис видалено. Багато хто переживає і сподівається, що Кароліна скоро вийде на зв’язок.

Нагадаємо, що нещодавно також видалив свій обліковий запис Сергій Лазарєв. А ось у Ольги Бузової профіль у соцмережі, де було 23 мільйони підписників, просто заблокували. Вона була дуже засмучена.

Нагадуємо, що Ані Лорак мало вельми напружені стосунки з українцями через те, що виступала на концерті у Криму, одразу після його анексії. Після цього зірка тривалий час не могла в’їхати на батьківщину. Однак тепер Кароліна на виказала вірності росії. Тільки-но вона дізналася про санкції, як покинула Москву і опинилася в Арабських Еміратах. З тих пір від знаменитості немає жодних новин.

Схожі статті