Дружина Віктора Павліка готується до виїзду з України – вже купила квитки на літак: “Я щаслива”

Молода дружина народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова купила квитки на літак і готується летіти в іншу країну. Вона щаслива і в передчутті від поїздки.

Катерина Репяхова – концертна директорка і дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Закохані одружилися у 2020 році, а вже через рік пара стала батьками хлопчика, якого вони назвали Михайлом. Війна застала подружжя зненацька – так само як і кожного українця.

Спершу вони не хотіли і не збиралися покидати Київ, адже це їхнє улюблене місто і дім, однак коли в столиці почастішали авіаудари, родина вирішила перебратися в безпеку на Західну Україну, бо найголовніше для них – вберегти маленького сина, якому немає ще й року.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Дружина Віктора Павліка готується до виїзду з України

Наразі Катерина і Віктор Франкович перебувають в Мукачево, де активно займаються волонтерською діяльністю, збором гуманітарної допомоги та необхідними для тероборони речами. Крім того, у себе в Інстаграмі Репяхова висвітлює події в Україні, аби привернути якомога більше уваги світової спільноти до української біди. А цього разу дружина артиста поділилася власною радістю – вона готується до довгоочікуваної поїздки до рідних:

“Зараз мене переповнюють дивні відчуття. Але я щаслива, що побачусь зі своєю сім’єю. Купила квитки на літак. За декілька десятків днів буду в іншій країні. Це не біженство і не переселення. А зустріч з рідними. Летимо я, мама і Михасик. Спочатку ми проїдемо 1250 км (3 країни), а потім два літака і ще 2 країни”, – повідомила Катерина.

Дружина Віктора Павліка готується до виїзду з України
Дружина Віктора Павліка готується до виїзду з України

Куди саме летітимуть дружина, син і теща Віктора Павліка – наразі невідомо, але як блогерка Катерина скоріше за все ділитиметься своїми переміщеннями з підписниками в Інстаграмі.

Схожі статті