Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька покинула Україну та виїхала до США: співачка думає, що буде корисною

Олександра Зарицька написала, що вона буде корисною за кордоном для України. У США вона розповідатиме про нелюдські дії росії в Україні. Її соратники групи залишилися в Україні

Війна в Україні продовжується. Кожен житель нашої країни чимось може, сприяє перемозі над агресивною росією. Представники шоубізнесу також не стоять осторонь. Щоправда, не все. Дехто волів виїхати за кордон і звідти співчувати Україні. Інші зірки, як води в рот, набрали та не засуджують російську окупацію, але таких мало.

Олександра Зарицька, яка є відомою українською співачкою та солісткою гурту KAZKA, раніше переїхала на Закарпаття. Там вона стала волонтеркою. Вони плели маскувальні мережі та збирали кошти для ЗСУ. Але потім співачка вирішила виїхати до США і там взяти участь у музичному фестивалі.
На своїй сторінці в інстаграм Олександра Зарицька написала, що вона буде корисною за кордоном для України. У США вона розповідатиме про нелюдські дії росії в Україні. Її соратники групи залишилися в Україні.

Артистка впевнена, що якщо про Україну голосно говорити по всьому світу, то нам допомагатимуть та прийматимуть важливі рішення.

Олександра Зарицька впевнена, що буде корисною за кордоном для України

А тим часом українські міста та села зазнають бомбардування агресивної росії.
За словами офіційних осіб, російські снаряди потрапили до хімічного заводу неподалік міста Суми на північному сході України, що призвело до витоку аміаку.
Жителям Новоселиці під Сумами було наказано залишатися вдома, але губернатор області Дмитро Живицький пізніше заявив, що витік вдалося локалізувати.За словами місцевої влади, в результаті атаки було пошкоджено 50-тонний балон з отруйним газом, внаслідок чого утворилася хмара аміаку.

Аміак в основному використовується для виробництва добрив та викликає корозію.
За словами Дмитра Живицького, на хімічний завод “Сумихімпром” прибули аварійні бригади.За його словами, повідомляється про одного пораненого – робітника заводу. Жителям Новоселиці порадили сховатися через напрям вітру.
Нині цю аварію ліквідовано.

Схожі статті