55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання: “Не робить честі”

Ольга Сумська ще до початку повномасштабної російської агресії зазнавала кпин від оточуючих за вибір своєї старшої доньки Антоніни. Зірка не змовчала.

Популярна артистка Ольга Сумська виховала та зростила двох донечок. Старша Тоня – від першого шлюбу мами та актора Євгена Паперного, а молодша Ганна народилася у шлюбі з Віталієм Борисюком.

Перша донька ще за студентських років вирішила вирішила пов’язати свою долю з рф, адже обрала навчання у Щукінському училищі. Згодом у москві зустріла дівчина своє кохання Володимира Яглича, якому народила дітей. Втім, її вибір влаштовував не всіх родичів. Рідна тітка Наталія Сумська дуже стримано висловлювалася щодо небоги та завжди без особливого захвату ділилася про неї думками.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання

Від 24 лютого, коли путінські танки розтоптали нашу землю, Тоня Паперна перестала взагалі щось коментувати публічно. Втім, в першу чергу дісталося не їй, а її зірковій мамі, Ользі Сумській, яка не полишила і не зрадила Україну у важку годину. Втім, в інтерв’ю виданню “КП в Україні” зірка вступилася за рідну дитину:

“Знаєте, розпалювання ненависті і розбрату під час війни – це останнє, чим можуть займатися українці, і це не робить нам честі… Моя старша донька всім серцем переживає за нас, за Україну… Коли у жовтні святкували 88-річчя мами, її бабусі, вона зробила сюрприз і прилетіла на один день, аби привітати рідненьку! Наче відчувала, що це востаннє… З перших днів війни її сторінку закидали гнівними коментарями, мовляв, давай, висловлюйся… Болюче питання. Тотальна залежність від обставин, в яких вони перебувають, і найголовніше – двійко дітей, за яких вони з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, телефонує по сто разів на день, аби дізнатися, як ми…А ми вдома, ми з України. І ми переможемо! Віримо всім серцем!”, – повідала Ольга.

 

Схожі статті