Настя Каменських отримала честь виступити від ООН, щоб розповісти світу про війну росії проти України

Відома українська співачка Настя Каменських поділилася радісною новиною про її майбутній виступ, який буде направлений на інформування населення Землі про події в Україні.

Коли в Україні почалася війна, Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом знаходилася в Іспанії. Через це парі довелося нелегко, адже їх звинувачували у зраді Батьківщині.

Однак, обидва увесь цей час намагалися якось допомогти співвітчизникам. А співачка нещодавно презентувала нову композицію, яку записала з патріотичних намірів, і в ній вона розповіла про Україну і показала її красу.

Настя Каменських отримала честь виступити від ООН

Варто відмітити, що на відміну від інших українських співачок Настя Каменських отримала унікальну можливість розповісти світу про трагедію в Україні від Організації Об’єднаних Націй. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також з концертами по Європі зараз активно їздить Джамала, їй навіть вдалося зібрати 76 мільйонів доларів у підтримку Батьківщини. Також за кордон виїжджає Злата Огнєвіч, але вона має намір виступити у декількох містах Сполучених Штатів Америки. Мета така сама: зібрати кошти, щоб допомогти українцям впоратися з війною.

Нагадуємо, нещодавно Потап публічно посварився з Тіматі через Макса Барських, який назвав росію “дірявою”. За слова в адресу держави-окупанта на молодого музиканта накинулися усі патріотичні артисти росії, але серед украінських колег у Макса знайшлися захисники. На даний момент сварки між зірками в мережі дещо вщухли, хоча Катерина Осадча зізнається, що мріє про зустріч з деякими з них.

Схожі статті