Валерій Меладзе розлучається з Альбіною Джанабаєвою: співачка не пробачила коханому заборони на виступи в росії

Прихильники почали підозрювати, що екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва полишила чоловіка Валерія Меладзе після його висловлювань на підтримку України.

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України. Реагувати на цю ситуацію відразу почали не лише політики та дипломати по усьому світу, а й знаменитості та лідери думок, які завдяки своїй популярності ведуть активну інформаційну роботу серед аудиторії.

Важливим для багатьох фанатів було почути слова підтримки та правду про ситуацію в Україні від своїх кумирів. Війна відразу показала, хто не боїться називати факти, а хто продовжує за гроші бути пропагандистом. Співак Валерій Меладзе, який довгий час жив у Миколаєві, а згодом Києві не побоявся висловитися на підтримку України та закликав зупинити війну, не зважаючи на те, що довгий час він живе в росії.

Відразу після цього в рф почали масово скасовувати концерти та виступи Валерія, а музичні критики почали провокувати йому тотальне безробіття у цій країні, хоча сам виконавець ніяк не реагує на цю ситуацію та не відмовляється від своїх слів.

Його дружина, екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва, також виступила проти війни. Однак артистка не випускала відео, а просто лаконічно написала в особистому блозі “Ні війні”. Однак після заяви Валерія, прихильники пари почали підозрювати, що їхній шлюб зараз переживає не найкращі часи.

У своєму Телеграм-каналі Альбіна поділилася новим фото, на якому вона позувала без обручки. Це дало привід її підписникам зробити висновок, що вона у конфлікті з Меладзе або й зовсім планує з ним розлучитися:

“Звернув увагу, що немає обручки. Не думаю, що це випадково”, — пише один із уважних шанувальників.

Джанабаєва розлучається з Меладзе
Джанабаєва розлучається з Меладзе

Сама ж Джанабаєва при цьому ніяк не коментує припущення, що виникли у фанів. Знаменитість намагається тримати особисте життя у таємниці.

Схожі статті