“Допомагайте нам боротися з цим злом”: 28-річний Алексєєв звернувся за допомогою для України до громадян Білорусі

Нікіта Алексєєв - відомий український співак, який у 2018 році представляв Білорусь на конкурсі Євробачення. Зараз артист простить у громадян цієї країни про допомогу.

Микита Алексєєв, відомий під псевдонімом ALEKSEEV, – молодий український співак, який у свої 28 років встиг прославитися далеко за межами рідної України. Артист здобув прихильність та пошану старших колег. Один із його головних хітів “Ти пливеш у човні” – це переспівана однойменна пісня Ірини Білик, яка подарувала молодому артистові композицію в знак поваги до нього та його таланту.

Для Алексєєва важливою в кар’єрному плані стала аудиторія не лише рідної України, а й сусідньої Білорусі, адже у 2018-му році йому довірили представляти цю країну на пісенному конкурсі Євробачення. Зараз артист звертається до білоруських фанатів з проханням підтримати його Батьківщину в російсько-українській війні.

ALEKSEEV на конкурсі Євробачення
ALEKSEEV на конкурсі Євробачення

“Звертаюся до всіх громадян Білорусі. Ми в Україні останнім часом отримуємо все більше новин, що ваші війська готуються вдертися до нас. Я знаю, що переважно ви нам співчуваєте та розумієте, що ця війна не визвольна. Вона загарбницька та окупаційна. Не дайте перетворити територію Білорусі в зону бойових дій, ціллю який являється знищення українських мирних громадян та їхньої державності. Тому що це головна ланка у роботі російської армії, яка знаходиться на території України”, – сказав співак у своєму зверненні.

Виконавець, який зараз також знаходиться в Україні, закликав усіх білорусів не мовчати, а виступати проти загарбницької війни в Україні, адже Білорусь називають однією з головних союзниць росії на сьогодні. Окрім того, все частіше розвідка говорить про те, що білоруси готуються офіційно вступити у нашу боротьбу проти окупанта на його боці.

“Допомагайте нам боротися з цим злом, не допустіть його продовження, виходьте на вулиці, пишіть своє слово проти в інтернеті. Разом ми можемо виграти та закінчити цю війну, яка немає сенсу”, – закликав Алексєєв.

Схожі статті