Віра Брежнєва покинула росію та у Польщі збирає гуманітарку для України

Віра Брежнєва розповіла, що покинула росію та поїхала до Польщі. На своїй сторінці в інстаграмі співачка публікує фото, де видно як вона займається волонтерською діяльністю.

У цей непростий час, для багатьох настав момент істини. Кожна людина має визначитися, за кого вона. За всесвітнє зло, яке уособлює путін, або за добро, яке представляє Україна. Для багатьох це просте питання і рішення вони приймають відразу – за добро! Інші тільки через час визначаються, коли побачили, що творить цей нелюд путін і стали на бік добра.

Нещодавно Віра Брежнєва розповіла, що покинула росію та поїхала до Польщі.
На своїй сторінці в інстаграмі співачка публікує фото, де видно як вона займається волонтерською діяльністю.
Як написала сама Віра Брежнєва, вона залишається з Україною і допомагатиме всім, що зможе.

Україна продовжує успішно протистояти агресору.
Тепер про ситуацію в Харкові на північному сході України, який зазнав нападу з боку Росії.
Внаслідок російських обстрілів там зруйновано майже тисячу будівель, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.
За даними СЕС, більшість із них — житлові будинки.

Окупанти з Росії безжально обстрілюють вже понад три тижні Харків, який знаходиться всього за 50 км від кордону з Росією.
За словами українських офіційних осіб, там було вбито щонайменше 500 мирних жителів. Але місто не здається і мужньо відбиває усі російські атаки.
Україна переможе, у цьому немає сумніву. Бережіть своїх близьких та себе. Не піддавайтеся паніці та не слухайте російські фейки.

Не піддавайтеся паніці та не слухайте російські фейки. Окупанти хочуть посіяти паніку у нашому суспільстві. Необхідно вірити лише офіційним українським засобам масової інформації.

Схожі статті