Материнство відкладається: Руслана Лижичко емоційно звернулася до білорусів, яких відправляють воювати за росію

Популярна українська співачка і громадська діячка Руслана Лижичко емоційно звернулася до білоруського народу, який відправляють воювати за росію на українській землі.

24 лютого рф напала на Україну, напала підло – рано вранці, коли люди спали і чекали будильників на роботу. Втім, прокинутися довелося від звуків вибухів та дзвінків рідних зі словами – війна почалася. Це повністю розділило життя українців на до та після, не стали винятком і зірки шоу-бізнесу.

Всі, хто наразі має можливість якось допомагати, допомагають – Тіна Кароль, Джамала, Камалія дають концерти за кордоном на підтримку України, журналісти цілодобово боронять інформаційний фронт, Катя Осадча разом з командою “Світського життя” займається пошуком загублених на війні дітей, кулінари проєкту “МастерШеф” годують тероборону, ЗСУ і звичайних людей гарячими обідами.

Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя
Руслана Лижичко емоційно звернулася до білорусів, яких відправляють воювати за росію

Не забувають знаменитості і звертатися до світової спільноти. Останні кілька днів подейкують, що Білорусь може втрутитися у війну на стороні росії. З огляду на це, зірки активно звертаються до білоруського народу. Нещодавно Суперблондинка Оля Полякова закликала білоруських жінок не пускати своїх братів, чоловіків і синів на фронт. Схоже звернення записала і Руслана Лижичко:

“Народ Білорусі кидають на вірну смерть. Синів Білорусі без військового досвіду, без жодної причини воювати, без права на власну позицію і долю, роблять гарматним м’ясом…”, – сказала співачка і попросила білорусів не йти в Україну за путіна.

Звернення до білорусів!

Звернення до білорусів!Білоруси! Брати і сестри!Я ще сьогодні звертаюся так, тому що білоруси та українці завжди були братніми народами…Сестро Бєларусь, не йди на смерть за путіна!Врятуй себе, своїх і наших дітей!

Опубликовано Ruslana Lyzhychko Воскресенье, 20 марта 2022 г.

Зауважимо, ще до війни Руслана зізнавалася, що мріє якнайшвидше стати мамою, однак, схоже, плани змінилися, адже наразі найважливіше – вистояти в цій війні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.