Анжеліка Варум і Леонід Агутін збирають гроші для українських біженців: попри все пішли проти путіна

Відомі російські виконавці Анжеліка Варум і Леонід Агутін пішли проти путіна і виступили на благодійному концерті для збору коштів українським біженцям.

Коли росія розв’язала війну проти України, багато російських зірок зайняли мовчазну позицію, хоча знайшлися й такі, що відкрито виступили на підтримку путіна. Та на щастя, є серед них ті, хто не боїться йти проти системи і усіма своїми діями показує, як ставиться до цього свавілля.

Днями на благодійному концерті в підтримку дітей з України, що були вимушені виїхати з батьками за кордон подалі від війни, виступили Леонід Агутін і Анжеліка Варум. Що цікаво, Леонід був представлений як співак з рф, а Анжеліка – як українська співачка, адже вона родом зі Львова.

Ба більше, з 2014 року вона категорично відмовлялася їздити в Крим, розуміючи, що через це їй можуть заборонити в’їзд в Україну. Натомість чернівчанка Ані Лорак обрала інший шлях і досі зберігає мовчання в публічному полі.

Леонід Агутін та Анжеліка Варум в молодості
Анжеліка Варум і Леонід Агутін збирають гроші для українських біженців

Також варто зауважити, що раніше на своїх сторінках в Інстаграмі Варум і Агутін висловлювалися проти війни на українській землі, хоча росію при цьому не згадували.

Такої ж позиції дотримуються і Валерій Меладзе, Світлана Лобода, Віра Брежнєва. Екс-віагрянка навіть покинула росію, у якій жила і працювала останніми роками, щоб допомагати українцім з-за кордону. Наразі вона знаходиться в Польщі та є волонтером центру в Любліні, де готуються до відправки гуманітарні вантажі з речами першої необхідності для жителів України, що опинилися в скрутному становищі.

Схожі статті