Монатік став біженцем, сам того не бажаючи: де знаходиться співак за кордоном і чи забрав він з собою сім’ю

Монатік із сім'єю у перший день війни був у потрясіння від того, що почалася війна. Як він сам написав, що вони з дружиною не могли повірити, що таке може бути 2022 року

Після того, як росія віроломно напала на Україну, багато жителів нашої країни потрапили під обстріл. Агресор бомбардує житлові райони міст та сіл. Народ виїжджає у безпечне місце, переважно у західну Україну, інші за кордон.

Монатік із сім’єю у перший день війни був у потрясіння від того, що почалася війна. Як він сам написав, що вони з дружиною не могли повірити, що таке може бути 2022 року.
Нині він сам став біженцем із сім’єю та перебуває за кордоном, а також анонсував благодійний концерт у Польщі.

Як написав Монатік, у нього з’явився синдром “людини, що вижила”. Він страшенно руйнує зсередини. Також співак щодня він себе дорікає у тому, що перебуває у відносній безпеці.
І в нього почуття страху перетворилося на почуття ненависті, яке в нього ніколи раніше не було.

Україна протистоїть агресору росії. Приклад мужності показують багато міст у нашій країні, зокрема Маріуполь.
Якщо Маріуполь буде захоплено, Росія отримає повний контроль над більш ніж 80% чорноморського узбережжя України, перекривши її морську торгівлю та ще більше ізолювавши її від світу.

Утримуючись від росіян протягом останніх трьох тижнів, українцям, які обороняються, вдалося “пов’язати” велику кількість російських військ. Але ця нездатність Росії забезпечити швидке захоплення міста спонукала російських командирів вдатися до версії середньовічної тактики облоги 21 століття.
Вони обстріляли Маріуполь артилерією, ракетами та снарядами, пошкодивши або знищивши понад 90% міста. Вони також перекрили доступ до електрики, опалення, прісної води, продуктів та медикаментів, що призвело до рукотворної гуманітарної катастрофи, в якій москва тепер звинувачує Україну за відмову здатися до 05:00 понеділка. Український депутат звинуватив росію у спробі морити Маріуполь голодом, аби той здався.

Захисники Маріуполя тримаються. Вони героїчно протистоять ворогові.
Українці вірять, що перемога буде за нами.

Схожі статті