П’ятирічний син Олени Кравець хоче їхати в росію, аби “наваляти” путіну: “Я навіть трохи затремтіла”

Акторка гумористичної студії "Квартал-95" Олена Кравець у новому інтерв'ю розповіла про плани її 5-річного сина. Хлопчик хоче їхати в росію, щоб особисто "наваляти" путіну.

Довгий час з початку війни Олена Кравець знаходилася в Києві, але зрештою прийняла рішення виїхати в більш безпечне місце зі своїми дітьми і батьками. Яку саме країну гумористка обрала для тимчасового проживання – невідомо. Натомість зірка у програмі “Сніданок з 1+1” розповіла, як її спадкоємці відреагували на та, що росія напала на Україну.

Як зізналася Кравець, вона усіма силами намагалася вберегти своїх молодших близнят від війни. Не лише фізично, а й психічно. Так, у перші дні, коли сімейство ховалося в підвалах та ночувало у сховищах, артистка ретельно підбирала слова. Втім, як виявилося, дітлахи все одно все зрозуміли.

За словами Олени, першим все відчув її син – п’ятирічний Іван:

“Він сказав: “Мама, а там в Києві вибухи? Це на нас росія напала?”. Я навіть трохи затремтіла… “Так це треба нам не сюди їхати, а в росію. І там їм все сказати в очі і президенту наваляти”, – сказав Ваня мамі.

Олена Кравець та її двійнята
П’ятирічний син Олени Кравець хоче їхати в росію, аби наваляти путіну

Коли Кравець про це розповідала в інтерв’ю, не змогла стримати сліз, адже всі вони дуже хочуть додому, але поки що не можна – там небезпечно. Втім, Олена не втрачає надії, що скоро вони повернуться і всі разом відбудовуватимуть столицю та Україну вцілому.

Зауважимо, що “кварталівка” активно допомагає Батьківщині з-за кордону. Вона братиме участь в серії благодійних концертів, зібрані кошти за які будуть переведені Україні, а також Кравець записує дитячі казки і озвучає уроки в онлайн-школі “Паляниця”.

Схожі статті