40-річна Ольга Фреймут обурена діями церковнослужителя: знавчиня етикету обклала винуватця парою ласкавих

Відома українська телеведуча, знавчиня етикету і ревізорка Ольга Фреймут настільки обурилася діями церковнослужителя, що не пошкодувала для нього міцного слівця.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала “братська” росія. Вона принесла багато болю і сліз мирному та незалежному українському народу, але разом з тим українці як ніколи об’єдналися, згуртувалися і готові давати відсіч ворогу на всіх фронтах.

Наприклад, артисти шоу-бізнесу підтримують Батьківщину благодійними концертами за кордоном, якщо є можливість виїхати, а зібрані кошти спрямовують на допомогу землякам та армії. Журналісти цілодобово діляться з телеглядачами перевіреними й достовірними новинами у загальнонаціональному телемарафоні. Музиканти піднімають бойовий дух українців своїми піснями, а також привертають якомога більше уваги світової спільноти до ситуації в Україні.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут обурена діями церковнослужителя

Телеведуча Ольга Фреймут наразі відпускає книги власного видавництва безкоштовно, регулярно звертається до своїх підписників та навіть не шкодує міцного слівця для окремих випадків.

Так, цього разу ревізорка опублікувала в Інстаграм-сторіз новину, у якій йдеться про те, що протоієрей Андрій Ткачов запропонував називати “спеціальну операцію путіна” священною. Ось що про це думає Фреймут:

“І цей виродок з Львівщини”.

Ольга Фреймут обурена діями церковнослужителя
Ольга Фреймут обурена діями церковнослужителя

Зауважимо, що екс-колега Ольги Сергій Притула не зупинив волонтерську діяльність, а навпаки посилив допомогу українській армії у цей нелегкий час.

Шоумен зараз активно закуповує необхідне обладнання для воїнів, без якого на фронті не обійтися. І все це він робить силами небайдужих людей з усього світу – зараз грошей на потреби військових не шкодує ніхто.

Схожі статті