Вакарчук відкрив таємницю: талісман рятує його від небезпек – подарунок від сина (фото)

Святослав Вакарчук, який є лідером гурту "Океан Ельзи", не може сидіти склавши руки в цей час і підіймає моральний дух українцям. Співак їздить містами нашої країни, співає та спілкується з населенням

Весь світ побачив справжнє обличчя Росії після того, як вона віроломно напала на Україну. Агресор без жалю бомбить нашу Батьківщину і не розбирає, хто потрапляє під його бомби та снаряди. Гинуть ні в чому не винні діти, жінки та старі люди. Окупанти знущаються та тероризують мирне населення. Але цього ніхто не забуде. Вороги знищують на всій території України та незабаром настане переломний момент у війні, коли російська недоармія буде відкинута до нашого кордону.

Святослав Вакарчук, який є лідером гурту “Океан Ельзи”, не може сидіти склавши руки в цей час і підіймає моральний дух українцям. Співак їздить містами нашої країни, співає та спілкується з населенням. Він не має страху перед окупантами. Після того, як він став батьком у серпні 2021 року, у нього з’явився талісман, який оберігає його. Це улюблена іграшка його маленького сина. Вона завжди зі співаком – це його талісман проти будь-яких бід та небезпеки.

Святослав Вакарчук продовжує їздити українськими містами, підтримуючи постраждалих людей, волонтерів, військових та захисників ТРО.

Святослав Вакарчук показав талісман

Майже через місяць після того, як росія вдерлася в Україну, неясно, якими є поточні військові цілі росії.

Очевидно, що початкових цілей росії, виражених президентом путіним та іншими членами його адміністрації, не було досягнуто, керівництво України не впало.
Прокласти сухопутний коридор між росією та південним регіоном України в Криму, захоплений російськими військами у 2014 році, схоже, була другою метою росії.
Проте, за оцінкою міністерства оборони та інших аналітиків, росія все ще спробує атакувати столицю Київ і повалити уряд.

Але цього ніколи не буде, росіяни ще нічого не зрозуміли. Наші ЗСУ та народ не дасть відбутися цим планам агресор

Схожі статті