Молода дружина Віктора Павліка кардинально змінилася і вразила його до глибини душі: “Закохався ще раз”

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина здивувала своїх фанатів записом її розмови з зірковим чоловіком. Усі деталі в статті.

Після війни життя багатьох українців поділилося на до та після. Для деяких це стало великим уроком, для інших підтвердженням їхніх підозр та опасіннь.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка веде власний мікроблог в Instagram також ділиться своїми відкриттями. На початку наступу російських військ вона зверталася до артистів, які колись їй дуже подобалися і чию музику вона слухала. Здебільшого це були представники музичного жанру шансон.

Як виявилося, ніхто з них не збирався підтримувати Україну і відмовчувався, трясучись за свою кар’єру. Тож Катя відмовилася від їхньої творчості.

Молода дружина Віктора Павліка кардинально змінилася і вразила його до глибини душі

Також концертна директорка прийшла до висновку, що треба нарешті переходити на українську мову. Якщо раніше вона розмовляла нею лише в ефірах, то зараз стала використовувати її і в побуті.

А як відомо, Віктор Франкович є носієм української мови, тому він, звісно, високо оцінив крок своєї коханої. Так, в оприлюдненій иелефонній розмові, запис якої з’явився на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, він сказав дружині, що “закохався ще раз”.

Молода дружина Віктора Павліка кардинально змінилася і вразила його до глибини душі. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Варто відмітити, що дівчина шкодує про те, що не може навчитися думати українською. Так як її рідна мова російська, думки все одно генеруються саме рідною мовою. Але вона ще розподівається, що зможе дістатися такого рівня володіння мови. І ми віримо у Катерину!

Схожі статті