43-річний Сергій Бабкін готується до концерту у Варшаві, але публіка обурена: “Звалити з країни, коли війна”

Відомий український музикант та екс-соліст гурту 5'nizza Сергій Бабкін анонсував благодійний концерт у Варшаві, чим неабияк обурив користувачів мережі.

24 лютого росія напала на Україну. Мільйони українців застали війну у себе в домівках, не стали виключенням і артисти шоу-бізнесу. Зіркова пара Сергія і Сніжани Бабкіних знаходилися в самому епіцентрі бойових дій – у Харкові, який з перших днів російської агресії піддається атакам. Трохи згодом сімейство евакуювалося у Дніпро, але вже зараз Бабкін виклав у соцмережах анонс благодійних концертів у польській столиці Варшаві:

“Сьогодні кожен з нас робить для перемоги України те, що вміє найкраще. Ми зберемося, аби заспівати та зібрати кошти на допомогу тим, хто втратив свої домівки чи був вимушений залишити рідні міста через війну, яку розв’язав кремлівський режим”, – написав співак.

Він також уточнив, що усі зібрані таким чином гроші будуть перераховані в благодійний фонд Маші Єфросиніної, який допомагає дітям і жінкам, що постраждали від війни.

Судячи з афіші, у виступах також візьмуть участь Монатік, Jerry Heil, Олена Кравець, Дмитро Танкович, Євген Сморигін, Вікторія Булітко, Наталя Гаріпова, Максим Коновал, Савьян і Карагодін.

Коментатори обурені тим, що у переліку виступаючих зірок чимала кількість чоловіків:

  • “Мужики, всі в Варшаві”;
  • “А таки дійсно, як після 24-го змогли виїхати, і чому відео перших днів війни і у Бабкіна, і у Монатіка в Україні, а концерт через місяць в Варшаві?”;
  • “Поважаю, звалити з країни, коли війна”;
  • “А чому у воєнний стан ви можете виїхати з України, а наші чоловіки ні?”;
  • “Якщо ви такий патріот, чому не лишилися людям дух піднімати на Батьківщині? Навіщо той патріотизм “щирий” тоді?”.
Сергій Бабкін готується до концерту у Варшаві, але публіка обурена
Сергій Бабкін готується до концерту у Варшаві, але публіка обурена

Схожі статті