“Сорі за пафос”: 32-річний Єгор Гордєєв, ледь стримуючи сльози, розповів, як втратив втратив дідуся у Чернігові

Сьогоднішні події в Україні здаються чимось нереальним. Ми й уявити ще майже місяць тому не могли, що нам доведеться боронити свої землі від хижого ворога.

28-й день Україна героїчно боронить свої землі. Прямо зараз ворог у кільці за напрямком Буча-Ірпінь-Гостомель чинить ледь не останні спроби до спротиву. Військові готові зачищати окупантів. Та досі одним з найбільш небезпечних регіонів лишається досі Чернігівщина, Херсонщина, Сумщина, Харківщина. Нагадаємо, у Чернігові агресор знищив кінотеатр, який пережив бомбардування часів Другої світової війни та понівечив житлові масиви, де були мирні громадяни.

Популярний телеведучий Єгор Гордєєв вирішив підтримати бійців, які боронять північний напрямок та розповів, що виявляється його дідусь проживав у Чернігові. Для знаменитості ця місцина є особливою. Зірковий чоловік сказав, що старенький був військовим і навряд чи б пережив всі жахи, які творяться руками росіян у рідному місті:

“Мій дід, військовий, останні свої дні дожив у Чернігові. Він помер пів роки тому. І я кілька днів думає про те, що я тішуся, що він не побачив того, що відбувається з Черніговом. Йому було далеко за 70”

Єгор особливо подякував бійцям 132-го оперативного командування та зауважив, що зараз такий час, що вдячність потрібна всім. Він наголосив:

“Сорі за пафос, але це те, що стане новою етикою
Публічно/приватно,
сусіду/волонтеру,
другу-військовому/рятувальнику з уламків навпроти,
продавцю з магазину на першому поверсі/водію трамвая”

Всім підписникам ведучий пообіцяв, що перемога буде звісно за Україною.

Схожі статті