Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв’язок з початку війни в Україні: що відомо про долю коханого Кароль

Відомий молдавський артист Дан Балан, якому приписували роман з українською поп-дівою Тіною Кароль, не виходить на зв'язок з початку війни в Україні.

З самого ранку 24 лютого 2022 року росія почала наступ на Україну одразу з різних регіонів країни. Цей день розділив життя українців на до та після. Багато звичайних мирних чоловіків встали на захист Батьківщини, не виключення й зірки шоу-бізнесу.

До лав тероборони вступили екс-холостяк Нікіта Добринін, телеведучий Володимир Остапчук, гуморист Юрій Ткач, учасники романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Макс Тарапата і Андрій Задворний, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, хореограф Дмитро Дікусар тепер служить у ЗСУ. Навіть росіянин за походженням, але українець за громадянством Олексій Суханов готовий взяти до рук зброю.

Дан Балан втратив контроль над собою та впав прямо зі сцени
Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв’язок з початку війни в Україні

Зарубіжні артисти висловлюються на підтримку України і допомагають фінансово, а також публічно – намагаються привернути якомога більше уваги світової спільноти до української біди. У перші дні війни звернувся до українців зі словами підтримки і молдавський мачо Дан Балан, який виклав фото жовто-блакитного прапору і на українській мові написав:

“Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде. Настане суд, заговорять Дніпро, і гори!”. Боже, врятуй Україну! Всім серцем з вами!”.

Це звернення Дан написав ще 27 лютого, після чого в публічному полі не з’являвся. А його ймовірна кохана, українська поп-діва Тіна Кароль, наразі активно допомагає рідній країні з-за кордону. Співачка бере участь у благодійних концертах у Варшаві, зібрані кошти з яких перераховуються на допомогу українцям.

Схожі статті