Ведучий ТСН Святослав Гринчук через війну в Україні став співаком і склав достойну конкуренцію Вакарчуку

Український журналіст Святослав Гринчук, якого українці знають завдяки програмі новин ТСН, вперше поділився своєю творчістю з фанати. Усі деталі в статті.

Усі знають Святослава Гринчука, як талановитого тележурналіста та ведучого програми новин, завдяки якому ми завжди у курсі останніх подій. Однак, війна вносить свої корективи. Хтось став волонтером, хтось почав куховарити для Збройних Сил України, хтось співає на вулицях міста, а хтось переживає повну перекваліфікацію.

Святослав Гринчук через війну в Україні став співаком і склав достойну конкуренцію Вакарчуку

Нещодавно Святослав заявив на особистій сторінці в соціальній мережі ТікТок, що вперше за своє життя наважився написати пісню і продемонструвати її широкій аудиторії.

Святослав Гринчук через війну в Україні став співаком і склав достойну конкуренцію Вакарчуку. Скріншот відеоролику

Композиція була, звісно, написана українською мовою. І варто відмітити, що виконання вельми якісне та приємне. Очевидно, що Святослав не збирається змінювати професію і покидати студію, однак, музична індустрія втратила талановитого співака.

“Словом, спершу я просто спробував підібрати акорди для гімну України, а потім його початок – розвинув в іншу просту мелодію. Швидко накидав слова. Напевно, вони про кожного з нас, хто сьогодні чекає, коли війна закінчиться, і після перемоги буде можливість побачити тих, з ким нас розлучили обставини: для мене це моя дружина, моя дочка, десь, мабуть, підсвідомо, я адресував ці слова їм, але уявляв і багатьох українських захисників, волонтерів, лікарів та інших без перебільшення героїв нашого часу, які чекають на зустріч з найріднішими і не втрачають оптимізму”, – прокоментував свій творчий експеримент Святослав.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.