|
23.03.2022 23:53

40-річна Віра Брежнєва втекла з росії та активно зайнялася волонтерством для України: де переховується співачка

Екс-віагрянка Віра Брежнєва веде активну волонтерську діяльність від початку повномасштабної війни росії проти України. Зараз співачка знаходить в Польщі, де збирає гуманітарну допомогу та займається переселенцями.

Віра Брежнєва здивувала усіх своїх прихильників. Довгий час артистка проживала в росії, де будувала сімейне життя та доволі успішну кар’єру. Однак 24 лютого змінило життя співачки – вона полишила житло в країни-агресорці та почала активно підтримувати захисників України та переселенців, які евакуйовуються з точок бойових дій до Польщі.

Екс-віагрянка народилася в Дніпропетровській області, тож військове вторгнення стало для неї особистим болем та шоком. Більш того, влітку вона придбала разом із чоловіком Костянтином Меладзе елітну квартиру в центрі Києва. Цей факт дозволив прихильникам Віри зробити висновок, що вона планувала переїхати до України назавжди.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Однак усі плани співачка, як і усіх українців, змінилися 24 лютого. Зараз виконавиця живе у Польщі, де щодня сортує гуманітарну допомогу для переселенців та захисників. Відомо, що працює Брежнєва на одному зі складів у Любліні. Про це вона розповіла у своїх Instagram-історіях. Зокрема, знаменитість показала дитячі малюнки, які маленькі поляки малюють для підтримки біженців та усіх, хто постраждав від війни.

“Таким милим способом хочуть підтримати незнайомих дітей з іншої країни”, – прокоментувала вона.

Віра Брежнєва волонтерить у Польщі

Артистка також поділилася, що поїхала до сусідньої країни разом із донькою.

Зауважимо, від початку повномасштабної війни рф проти України, яка почалася 24 лютого, Віра Брежнєва публікує в Мережі дописи, де розповідає про події, які відбуваються на території країни. Також вона розповідала, що її чоловік Костянтин Меладзе разом із її мамою та сестрою ховається у бомбосховищі у Києві. Чи збирається вона повертатися до росії – невідомо.