Дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча показала своє останнє фото до війни: “Ніколи не забуду”

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала підписникам в мережі останнє фото, зроблене у мирні часи всього за кілька годин до початку війни.

Ось вже місяць триває війна в Україні, яку підло розв’язала росія. Загарбники не дотримуються жодних законів воєнного часу, винищують мирних людей, їхні домівки, лікарні і пологові будинки. Не спиняє їх навіть попередження, що там знаходяться діти.

Наразі українців не покидає відчуття, що з 24 лютого пройшла ціла вічність, а на останні фото з мирних часів неможливо дивилися без щемливого відчуття у серці. Цього разу спогадами про 23 лютого поділилася ведуча програми “Світське життя” Катя Осадча.

Катерина Осадча невдало сховала вагітний живіт за піджаком, чим видала цікаве положення
Катерина Осадча показала своє останнє фото до війни

Так, у себе в Інстаграмі телеведуча виклала кадр, зроблений після чергових зйомок, і написала:

“Останнє фото перед війною. За кілька годин рівно місяць, як ми прокинулися від вибухів, таких глухих хлопків, не схожих ні на що, що я чула до цього, я взяла телефон, а там вже було безліч повідомлень зі словами “почалося”. Я була тією людиною, що всіх вмовляла не піддаватися паніці, що розводять американці і ніхто в сучасному світі не буде бомбити міста… Але помилялась. Ми провели вечір 23 в роботі, знімали сюжети, яким не судилося вийти в ефір. Ми святкували прем’єру кіно і планували вихідні, хто до кого в гості. Останнє мирне фото, я ніколи не забуду цей вечір, коли ми повні планів, що зранку рано вставати, поспішали додому. Зранку дійсно рано встали, але вже не в справах… В черзі на заправці вранці 24 в кишені знайшла сережки зі зйомок і від цього вечора мене вже відділяла вічність… Я вірю, що скоро ми знову будемо з друзями планувати вихідні, носити незручні сережки і працювати. Тепер головні наші супергерої не в кіно, а в реальному житті – наші ЗСУ. Ми стоїмо перед вами на колінах і те, що ви зробили за цей місяць, ми не зможемо описати до кінця днів, дякуємо вам, ви наша гордість”.

Коментатори підтримали ведучу і зауважили, що досі не можуть повірити у таке важке і страшне сьогодення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.