37-річна Тіна Кароль після початку війни покинула Україну, а тепер виїздить із Польщі: куди поп-діва тримає шлях

Поп-діва української естради Тіна Кароль виїхала з України до Польщі, коли почалася війна, а тепер артистка вирушає далі. І не просто так, а з благородною метою.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну. Війна торкнулася абсолютно кожного українця, і зірки шоу-бізнесу виключенням не стали. Так, українська співачка Тіна Кароль мала передчуття, що станеться щось погане, тому ще за тиждень до нападу рф щосили молилася за мир на Батьківщині в монастирі. Зрештою інтуїція артистку не підвела.

Перші дні війни Тіна знаходилася в Києві, але коли вибухи почали лунати поблизу її заміського будинку в Зазим’ї, що на Київщині, вона зрозуміла – треба їхати в більш безпечне місце, а її син з самого початку був у безпеці – він вже давно живе і вчиться у Великобританії в гостьовій сім’ї українців. Рішення відправити Веніаміна за кордон зірка прийняла після смерті свого чоловіка Євгена Огіра. Лише нещодавно вона зізналася, що готується забирати Веню додому, однак сталася війна.

Тіна Кароль за час війни дуже схудла і не схожа на себе
Тіна Кароль після початку війни покинула Україну, а тепер виїздить із Польщі

Тимчасовим прихистком знаменитості стала польська столиця Варшава, де вона разом з однодумцями створила Міжнародний центр інформаційного спротиву і влаштовувала акції протесту проти війни на вулицях Польщі. Крім того, Кароль бере участь у благодійних масштабних концертах, зібрані гроші з яких будуть перераховані на потреби України.

Залишатися у Варшаві надовго при цьому Тіна не збирається. У себе в Інстаграмі Кароль виклала анонс наступного виступу для збору коштів, який пройде в Ізраїлі.

Тіна Кароль після початку війни покинула Україну, а тепер виїздить із Польщі
Тіна Кароль після початку війни покинула Україну, а тепер виїздить із Польщі

Зауважимо, що справжнє ім’я співачки – Тетяна Ліберман. Прізвище за походженням має єврейське коріння.

Схожі статті