36-річна Оля Цибульська чесно розповіла, як почувається через місяць війни в Україні: “Я безпомічна”

Популярна українська співачка Оля Цибульська так само як і кожен українець емоційно переживає війну та не приховує, що час від часу піддається паніці.

З початку війни в Україні пройшов вже цілий місяць. Оптимісти кажуть, що відтепер на один місяць війни менше, але сьогодення таке, що треба бути готовим до всього. Зірки шоу-бізнесу опинилися нарівні зі звичайним народом. Деякі з них виїхали за кордон і звідти допомагають Батьківщині, а деякі залишилися вдома.

Наприклад, акторка Ольга Сумська разом з молодшою донькою Анною не виїздить з Києва, бо не хоче залишати чоловіка Віталія Борисюка одного, адже йому за віком ще не можна покидати Україну в умовах військового стану. При цьому їхати в інші регіони країни вони теж не хочуть, адже прилітає всюди.

Не стала їхати за кордон і співачка Оля Цибульська. Щоправда, зі столиці вона з семирічним сином Нестором виїхала, але родина залишається в межах Батьківщини.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська чесно розповіла, як почувається після місяця війни в Україні

Як небайдужа українка з активною громадською позицією, Ольга боронить інформаційний фронт у соціальних мережах. Мужня артистка не втрачає бойового духу, але разом з тим не приховує, що від новин у неї іноді трапляються приступи паніки. Відволікається вона від цього материнством – гуляє з сином в парку, робить з ним домашнє завдання.

Під час спілкування з підписниками Оля поділилася власним рецептом, як позбутися паніки. Ось що вона робить в такі моменти:

“Дихаю животом. Молюсь. Дивлюсь мирні фото з рідними. Пояснюю собі вголос, що в такому стані я безпомічна. А хочу жити інакше”.

Оля Цибульська чесно розповіла, як почувається після місяця війни в Україні
Оля Цибульська чесно розповіла, як почувається після місяця війни в Україні

Та головне зараз – вірити у ЗСУ, які відтепер є справжніми супергероями для усього світу.

Схожі статті