Олександр Педан скасував день народження під час війни: шоумену виповнилося 40 років

Сьогодні 24.03.2022 в Олександра Педана день народження. Йому виповнилося 40 років. Хоча 40-річчя рекомендують не відзначати, але у мирний час Олександр, напевно, відсвяткував би свій ювілей

Війна не знає жалості ні до кого. Але життя йде своєю чергою в плані народження дітей, харчування та свят. Хоча зараз уже в Україні ніхто напевно не святкує, у цей складний воєнний час. Будемо влаштовувати свята, коли переможемо рашистку росію. А це буде, цього ніхто в Україні не сумнівається. Так, уже й у всьому світі зрозуміли, що перемога буде за нами.

Сьогодні 24.03.2022 в Олександра Педана, який є українським шоуменом, день народження. Йому виповнилося 40 років. Хоча 40-річчя рекомендують не відзначати, але у мирний час Олександр, напевно, відсвяткував би свій ювілей. А зараз, коли йде війна в Україні, він вирішив святкувати день народження лише після перемоги над російськими окупантами.

Олександр написав, що він зараз вважає найголовнішим подарунком на день народження: “Найкращим подарунком є те, що найближчі живі та в безпеці. Чого й усім бажаю”.

39-річний Олександр Педан показав, як полишив розкішну квартиру та 13 днів сидів в укритті
Олександру Педану виповнилося 40 років

Війна в Україні сколихнула усі держави. НАТО “прокинулося” і зрозуміло, що є агресивною Росією. І зараз альянс швидко вибудовує свою протидію Росії.
Це, за словами Генерального секретаря Єнса Столтенберга, є новою нормою після вторгнення Росії в Україну. Агресивна росія отримає саме те, чого вона не хотіла – більше, а не менше НАТО біля свого кордону. У найближчому майбутньому бойові групи НАТО розтягнуться від Балтійського до Чорного морів.

Дві країни ЄС, які не входять до НАТО, Швеція та Фінляндія надали війська для участі в навчаннях у Норвегії. Схоже, що після російського вторгнення вони дедалі ближче зближуються з НАТО.
Президент Трамп одного разу поставив під сумнів саме існування НАТО, а президент Франції Еммануель Макрон одного разу назвав його «мертвим мозком». Але візит президента Байдена до Брюсселя є доказом того, що він вважає важливішим, ніж будь-коли, приборкати агресивнішу росію.

І це правильно, необхідно, щоб демократичні держави підтримали Україну в її протидії росії.
Українці чудово знають, що є зараз росія.
Ми віримо у свої ЗСУ та нашу перемогу.

Схожі статті