Інформація про те, що Брежнєва волонтерить у Польщі є фейком: впродовж місяця зірка знаходиться вдома

Відома російська співачка Віра Брежнєва повідомила, що новина про те, що вона волонтерить в Польщі є фейковою. Де знаходиться знаменитість?

На початку війни Віра Брежнєва та її чоловік, продюсер Костянтин Меладзе покинули територію росії. В мережі постійно з’являлася інформація про те, що зірка волонтерить у польському місті Люблін. Зірка закликала приєднатися до її доброго діла та допомогти співвітчизникам. Однак, з’ясувалося, що Віри в Польщі впродовж місяця не було жодного разу.

Інформація про те, що Брежнєва є волонтерить у Польщі є фейком

Інформація про те, що Брежнєва є волонтерить у Польщі є фейком

Правду розкрила сама співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зрозумівши, що підписники неправильно її зрозуміли, вона уточнила в сторіз, що знаходиться в Італії, куди поїхала місяць тому. Варто відмітити, що в них з Констянтином там є маєток, адже Брежнєва є фанатом італійської культури та природи. Там же вони зіграли своє весілля, коли Меладзе розлучився зі своєю першою дружиною.

Інформація про те, що Брежнєва є волонтерить у Польщі є фейком. Скріншот особистої сторінки співачки

Тим не менш, співачка активно волонтерить звідти. А закликала допомогти у волонтерському пункті в Любліні тому, що там потрібна допомога.

Варто відмітити, що все сімейство Меладзе підтримало Україну та виїхало за кордон. Валерій Меладзе та Віра Брежнєва вже потрапили у список заборонених артистів в рф. Також необхідно зазначити, що у всіх є розкішна нерухомість на території ворога, яка у перспективі навіть може бути націоналізована. Наприклад, про націоналізацію замка Галкіна та Пугачової вже активно поговорюють мережі. Хоча на даний момент це просто мрії хейтерів.

Схожі статті