Сестра Наташі Корольової підтримала Україну, поки зірка мовчить: смілива Руся не прогнулася під гнітом родички

Зірка української естради дев'яностих співачка Руся, рідна сестра Наташі Корольової, активно підтримує рідну Україну, поки її знаменита родичка відмовчується.

24 лютого росія розв’язала війну проти України. Це кардинально змінило життя українців, буквально розділило його на до та після. Однак навіть не всі зірки українського походження знаходять в собі сміливість прокоментувати і засудити путінське вторгнення на їхню Батьківщину.

Наприклад, співачка Наташа Корольова, яка все життя будує кар’єру в рф, не дає жодних з цього приводу, хоча у мирні часи співала українські пісні і називала себе україночкою. Та зараз, коли земляки як ніколи потребують підтримки, Наталя мовчить.

Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся
Сестра Наташі Корольової підтримала Україну, поки зірка мовчить

Натомість її старша сестра Ірина Осауленко, більш відома за творчим псевдонімом Руся, активно висловлює свою позицію і з самого початку війни викладає дописи у власному блозі, в яких засуджує дії країни-агресора і молиться про мир в Україні.

Нагадаємо, в дев’яності Руся була дуже популярною співачкою. Саме її називають першою виконавицею незалежної України. Разом з Наташею вони давали концерти, їздили на гастролі з програмою “Дві сестри”.

Так самовіддано Ірина займалася творчістю, аби заробити на лікування сина, котрому діагностували ДЦП. На жаль, врятувати дитину не вдалося, через що Руся пішла зі сцени. Зараз вона живе в Майямі та веде звичайний, доволі закритий образ життя.

Співачка Руся тоді та зараз
Сестра Наташі Корольової підтримала Україну, поки зірка мовчить

Там також живе мама сестер-співачок Людмила Поривай, серце якої теж болить через війну в Україні, тоді Корольова особисту позицію досі не висловила.

Схожі статті