Ірма Вітовська організовує гуманітарну допомогу з Європи для переселенців та сиріт: акторка стала волонтером

Ірма Вітовська, стала волонтером. Вона організовує гуманітарну допомогу з Європи для переселенців та допомагає мамам з дітьми з переїздом до європейських країн на тимчасове проживання, доки в Україні триває війна

В Україні продовжується війна. Більшість демократичних країн надають військову та моральну підтримку нашій країні. ВСУ стримують настання ворога і на деяких ділянках фронту переходять у контрнаступ.
Звичайні люди, також беруть участь у протидії російським окупантам, у тому числі й представники шоубізнесу.

Ірма Вітовська є членом кіноакадемії. Вони всі разом докладають максимум зусиль, щоб унеможливити для росіян участь у всіх можливих фестивалях

Так, наприклад, Ірма Вітовська, стала волонтером. Вона організовує гуманітарну допомогу з Європи для переселенців та допомагає мамам з дітьми з переїздом до європейських країн на тимчасове проживання, доки в Україні триває війна.
Ірма Вітовська є членом кіноакадемії. Вони всі разом докладають максимум зусиль, щоб унеможливити для росіян участь у всіх можливих фестивалях. Так що Микита Михалков уже ніхто, і багато таких, як він.

Це також потрібний фронт, на якому треба протистояти російській пропаганді. І на цій війні Україна також отримує перемоги. І завдяки діяльності таких людей як Ірма Вітовська, ми показуємо та говоримо правду та наближаємо перемогу. А ті, хто підтримує путінський режим, будуть також притягнуті до відповідальності. Злий вищир цих нелюдів побачив увесь світ, коли рашисти розпочали вторгнення в Україну.

Тільки разом із нашим народом та завдяки ЗСУ, ми здобудемо перемогу над рашистами. Їхня пропагандистська діяльність уже нікого не введе в оману. Держави світу побачили, що являє собою сучасна росія. А в Україні це знають уже давно. Агресор – це росія.

Бережіть себе та своїх близьких. Не панікуйте і вірте у наші ЗСУ. Читайте та слухайте лише офіційні засоби масової інформації.

Схожі статті