48-річний Андрій Данилко вперше згадав та розповів про особисту зустріч з путіним: “Це виплодок пекла”

Відомий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів журналістам про особисте знайомство з Володимиром Путіним. Усі деталі в статті.

Андрій Данилко — український актор та музикант родом із Полтави, який вже понад 20 років виступає в образі веселої провідниці Вєрки Сердючки. До 2007 року він був постійним героєм російських телешоу та великих концертів, але після його успішного виступу на “Євробаченні” стосунки артиста з Росією охололи.

У 2014 році, після анексії Криму, він припинив давати великі концерти у росії та Україні. Російська влада висунула проти нього сміховинні звинувачення, помітивши у його піснях нібито антиросійський підтекст. А за декілька місяців до нападу на Україну почали проявляти відкритий інтерес до нього.

Андрій Данилко вперше згадав та розповів про особисту зустріч з путіним

Андрій Данилко
Андрій Данилко вперше згадав та розповів про особисту зустріч з путіним

Наразі Данилко знаходиться у Києві, тоді як російські війська продовжують обстрілювати місто. Спеціальний кореспондент “Медузи” зателефонувала Данилку та обговорила з ним події останнього місяця, відносини росіян та українців, а також його особисті враження від зустрічі з володимиром путіним.

Артист не кривив душею і чесно зізнався, що за харизмою та вмінням підкорювати людей ховається зло.

“Я ж з ним знайомий. Сьогодні обговорював це з іншою людиною, з якою ми виступали перед Путіним. Ця людина говорила: “Путін у момент [особистої зустрічі] закохує у себе”. Ми не знаємо всі їхні кагебешні штучки. Про нього кажуть, що він начебто вербує тебе постійно. Він делікатний, уважний. Але нічого близько схожого на ту людину, яку я бачу на екрані [той спогад не має]. Це виплодок пекла”

Схожі статті