Пономарьов поглузував з пропагандиста Соловйова, який кричав про міць армії рф: вже не мріє про перемогу

Відомий український виконавець Олександр Пономарьов обожнює глузувати з пропагандиста Соловйова і нещодавно знову знайшов матеріал для жартів.

Відомий український музикант Олександр Пономарьов не евакуювався і знаходиться у своєму маєтку під Києвом. Його колишня дружина Олена Мозгова також залишається в країні і допомагає їй как може.

І якщо продюсерка обирає волонтерство (вона готує для воїнів ЗСУ), то Пономарьов записався у ряди інформаційних військ. Так, щодня на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’являються нові публікації стосовно війни в Україні, яку розв’язала Росія. І звісно, мета цих постів — деморалізація там дегуманізація окупанта.

Олександр Пономарьов поглузував з пропагандиста Соловйова, який кричав про міць армії рф

Головним ворогом усіх, хто займається інформаційною боротьбою є російський пропагандист Соловйов, який на протязі 8 років обливав Україну брудом, погрожував українцям та прирівнював їх до нацистів, фашистів та нелюдів.

Пономарьов поглузував з пропагандиста Соловйова, який кричав про міць армії рф. Скріншоти особистої сторінки співака

Олександр Пономарьов вирішив поглузувати з журналіста, який ще декілька місяців тому заявляв, що Україна паде ледве не за день, варто лише рф підняти одну брову.

Однак зараз шоумен вже змінив свою позицію і заспокоює телеглядачів розмовами про те, що ситуація непроста і російській армії доводиться мати справу з другою по величині армією в Європі, яка готувалася до війни впродовж 8 років.

Тепер пропагандист не кричить, а тихо розмовляє. Вочевидь на моральний стан Соловйова вплинув той факт, що він втратив свою нерухомість, яку придбав у брехливого та прогниваючого Заходу.

Схожі статті