Володимир Кличко відсвяткував 46 День народження: відзначає на обороні Києва без коханої та єдиної донечки

Сьогодні 25 березня свій День народження відзначає легенда спорту - Володимир Кличко. Свято проходить у надскладних умовах війни, адже боксер став захисником держави.

Вся країна із захопленням дивилася на перемоги боксера Володимира Кличка. Втім, тепер він веде зовсім інший бій. Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO, IBF, IBO, WBA, родич столичного мера Віталія Кличка, зі зброєю пішов боронити Батьківщину. Він добровільно записався до територіальної оборони.

Володимир Кличко відсвяткував 46 День народження

Чоловік вразив цим рішенням брата, який не полишив столицю і також займається її захистом. Сьогодні Володимир відзначає 46-річчя. Так, як Кличко-молодший не веде активно сторінки у соціальних мережах, про свято розтрубив Віталій, привітавши рідню. Мер столиці вважає, сьогодні – найважливіший бій, адже на кону свобода і мир у нашій державі. Він вдячний за те, що відчуває сьогодні підтримку.

Цікаво, що багато знаменитостей із зброєю в руках боронять нашу землю: Тарас Тополя, Андрій Хливнюк, репер Фагот, Гарік Бірча. Багато хто займається волонтерською діяльністю та виступає на благочинних концертах.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Володимиру Кличку довелося полишити єдину донечку, яку він виховує самотужки без дружини. Хайден Панаттьєрі не витримала подружнього життя та втекла на свою батьківщину до США. Маленька Кая-Євдокія лишилася з татком в Україні, втім матері не було заборонено бачитися з дитиною. Назвали маленьку на честь бабусі братів Кличків, але додали інтернаціональний префікс. За словами батька вона росте дуже жвавою дівчинкою, яка обожнює своїх родичів та дуже захоплюється конями.

Схожі статті