26-річна Аліна Гросу показала свій найперший виступ: як виглядала красуня-співачка на початку своєї кар’єри? (ФОТО)

Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася архівним кадром, який був зроблений в історичний для її кар'єри момент. Усі деталі в статті.

Під час війни Аліна Гросу не тікала з країни, а взяла на себе відповідальність і надає притулок для біженців. На даний момент співачка разом з родиною знаходиться у себе вдома у Львові. Співвітчизників вони розміщують у себе, годують і намагаються максимально зробити їхні перебування у гостях комфортним.

Аліна Гросу показала свій найперший виступ

І хоча більшість публікацій Аліни на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram присвячені темі війни та стосунків України з Росією, час від часу вона все ж таки ділиться особистими цікавими кадрами.

Аліна Гросу показала свій найперший виступ. Скріншот особистої сторінки співачки

Так, нещодавно вона оприлюднила архівну фотографію, яка стала історичною для її кар’єри. Гросу показала, як виглядала під час її найпершого виступу на сцені. Дівчинці не більше 5 років, але вже відчувається харизма та сила.

Варто відмітити, що артистка добре розуміє складність ситуації і недоречність публікацій, які стосуються її там музики. Тому Аліна Гросу створила спеціальний телеграм-канал для тих, хто все ж таки хотів би відволіктися та спостерігати за творчим шляхом співачки, яка посунула кар’єру на другий план під час війни.

Варто відмітити, що сама Аліна навчалася акторський майстерності у Москві і навіть вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Однак країну для життя та роботи вона обрала, виходячи з почуттів до України. Життя за чоловіком було на щасливим і вже через півроку пара розлучилася. На даний момент знаменитість зустрічається з актором Романом Полянським.

Схожі статті