Анатолій Анатоліч прокоментував, чому він із сім’єю виїхав з України: безпека дружини та трьох дітей понад усе (відео)

Нині Анатолій Анатоліч із сім'єю перебуває у маленькому французькому місті Муан-Сарту. Житло українській сім'ї надали безплатно, а також запропонували допомогу з продуктами та одягом. Анатолій Анатоліч не збирається залишатися за кордоном назовні. Він хоче із сім'єю повернутися до України

Після того як росія напала віроломно на Україну, багато міст і сіл зазнали бомбардування. Частина людей залишила будинки та вирушила в безпечні місця на заході в Україні або за кордоном. Багато представників шоубізнесу вивезли своїх дітей за межі України.

Як раніше написав Анатолій Анатоліч, у нього не було в планах залишати Київ, а тим більше Україну. Але коли настала війна Росії проти України, телеведучий вирішив вивезти в безпечне місце свою сім’ю: дружину та трьох дітей.
Як він сам написав, що безпека сім’ї для нього понад усе. Тож Анатолій Анатоліч виїхав за кордон.

Раніше, на початку війни вони кілька днів перебували в Києві, потім переїхало до села під Кагарликом.
Після його дітям запропонували навчання у Франції. Зважаючи на те, що Анатолій Анатоліч є багатодітним батьком, то проблем виїзду за кордон у нього не було.

Нині Анатолій Анатоліч із сім’єю перебуває у маленькому французькому місті Муан-Сарту. Житло українській сім’ї надали безплатно, а також запропонували допомогу з продуктами та одягом.
Анатолій Анатоліч не збирається залишатися за кордоном назовні. Він хоче із сім’єю повернутися до України.
Діти хочуть додому. Анатолій Анатоліч вважає, що цей вимушений виїзд до Франції буде недовгим за часом.
Життя за кордоном їм не в радість. Вдома завжди краще.

ЗСУ відкинуть назад до кордону рашистів і ми відбудуємо нашу Батьківщину: міста та села. І вони стануть ще красивішими, ніж були раніше.
Вірте та не панікуйте, перемога буде за нами. Не слухайте та не читайте російські фейки. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті