Леся Нікітюк записала новий хіт про українських птахів із біолабораторій: телеведуча створила справжній шедевр

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк презентувала нову пісню, яка дуже полюбилася українському глядачу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Навіть під час війни відома українська телеведуча Леся Нікітюк намагається ставитися до деяких речей з гумором. Це також впливає і на її творчість, якою вона почала займатися не так давно. Так, нещодавно з’ясувалося, що зірка записала нову композицію, у якій співає про птахів з біолабораторій.

Леся Нікітюк записала новий хіт про українських птахів із біолабораторій

Текст пісні здається повною нісенітницею, але насправді є відповіддю на звинувачення російських політиків у тому, що нібито Україна готувала у подібних лабораторіях птахів, які мали влаштувати геноцид російського населення на території російської федерації.

Виступ Сергія Лаврова, у якому прозвучали ці слова викликали великий резонанс серед населення, адже були голослівними і нічим не підтвердженими. Велика кількість людей підкреслила, що слова російських політиків, які проспівала Леся дійсно звучать наче вигадки божевільного.

Кліп, який Леся Іванівна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був зроблений у мультиплікаційному стилі, але точно не для дітей. Варто відмітити, що фанатам телеведучої дуже сподобалися ідея і посил. Композиція одразу стала популярною, а користувачі мережі почали цікавитися, де можна скачати це творіння.

Леся Нікітюк записала новий хіт про українських птахів із біолабораторій. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відмітити, що Леся Іванівна вкотре довела, що талановита в усьому. У телеведучої хороший вокал і музичний слух. Нагадуємо, що раніше телеведуча встигла записати декілька треків.

Схожі статті