53-річний Леонід Агутін під час виступу в Москві виступав проти війни в Україні і назвав рашистів ненормальними

Відомий російський співак Леонід Агутін прямо зі сцени заявив про свою підтримку Україні та засудив діі росії. Усі деталі в статті.

53-річний співак не зміг стримати емоцій після початку війни проти України, яка стартувала 24 лютого. І далеко не всі росіяни зуміли розділити ці емоції музиканта. Так, у Самарській області організатори навіть скасували концерт заслуженого артиста РФ – на численні прохання мешканців регіону.

Леонід Агутін під час виступу в Москві виступав проти війни в Україні

І якщо багато інших зірок воліли зберігати мовчання після подібних ситуацій і просто покинули межі Росії в очікуванні кращих часів, то Агутін обрав зовсім іншу стратегію. Він підняв гостру тему прямо під час сьогоднішнього виступу у концертному залі Crocus City Hall у Підмосков’ї.

Подружня пара Анжеліки Варум та Леоніда Агутіна
Леонід Агутін під час виступу в Москві виступав проти війни в Україні

“На все, що відбувається зараз, ми зможемо адекватно подивитися лише через якийсь час, який все розставить на свої місця. З боку. І воно покаже. А зараз усім нормальним людям хочеться, щоб швидше закінчилися воєнні дії. А ми поки що робитимемо те, що можемо, що вміємо і що маємо”, – висловився музикант.

Вчинок Леоніда викликав живий відгук із боку аудиторії. Багато хто відзначив, що співак виявив неабияку хоробрість, не побоявшись накликати на себе гнів того чи іншого боку громадськості, і став на захист мирного неба над Україною.

Нагадуємо, що дружина музиканта Анжеліка Варум є уродженкою України і одразу ж дала зрозуміти своїм фанатам, що засуджує дії володимира путіна і російської влади. Варто зазначити, що дісталося і Максиму Галкіну, який був максимально обережним у своїх висловлюваннях, але все одно став жертвою цькувань зі сторони росіян.

Схожі статті