Наталія Могилевська розплакалася на зустрічі з переселенцями та заспівала з дівчинкою на руках: артистка завжди з народом (відео)

Співачка Наталія Могилевська продовжує допомагати українцям під час війни. Народна артистка перебуває зі своїм народом. Співачка побувала у приміщеннях, де переселенці ночують та живуть

Агресор із Росії бомбить наші міста та села. Руйнує інфраструктуру. При цьому гинуть діти, старі та жінки. Ворог не шкодує нікого. Проте російським окупантам залишилося недовго лютувати в Україні. На них чекає відплата – це ЗСУ спільно з теробороною і нашим народом зламають хребет російській військовій машині. Ворога буде розбито і відкинуто з ганьбою до кордону. Усі винні у звірствах в Україні понесуть заслужене покарання.

Для підтримки морального духу мешканців України представники шоубізнесу роблять свій внесок.
Тож співачка Наталія Могилевська продовжує допомагати українцям під час війни.
Народна артистка перебуває зі своїм народом.

Наталя Могилевська підтримує вимушених переселенців, які опинилися у важких умовах. Співачка побувала у приміщеннях, де переселенці ночують та живуть. Вона взяла на руки незнайому їй раніше дівчинку і разом із нею виконала свою пісню “Місяць”.

А в Україні росія продовжує війну та бомбардування міст та сіл.
Львів досі уникнув здебільшого обстрілів, які стали частиною повсякденного життя в інших частинах України.

Він також став центром для сотень тисяч біженців, які біжать з інших частин країни.
Передбачуване бомбардування росії відбулося під час виступу президента США Джо Байдена у Варшаві, Польща, приблизно за 400 км від Львова.
У ньому він звернувся до російського народу зі зверненням до їхнього лідера, президента путіна, сказавши їм: «Заради Бога, ця людина не може залишатися при владі».
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що «сьогоднішніми ударами агресор передає привіт президентові Байдену, який перебуває у Польщі».

А українці вірять і знають, що лише ВСУ зможе відкинути окупантів із нашої землі до кордону. І це станеться незабаром, що російський агресор навіть не встигне схаменутися.

Схожі статті