“Олексій Суханов готується до втечі в Москву”: ведучий “Говорить Україна” прокоментував новину про свій переїзд

Відомий український телеведучий Олексій Суханов прокоментував новину про підготовку своєї "втечі до Москви" з Києва, де він наразі перебуває.

Олексія Суханова широка публіка знає як ведучого соціального ток-шоу “Говорить Україна”. Він – корінний росіянин, до 2014 року жив у росії, але напередодні війни, яку російська влада розв’язала на українській землі 24 лютого 2022-го, зірка отримав громадянство України і публічно відрікся від своєї батьківщини. Крім того, знаходячись в епіцентрі воєнних дій, у Києві, Суханов вирішив записатися до територіальної оборони і вже чекає на бойові завдання.

Втім, на одному з пропагандистських російських Телеграм-каналів з’явилася новина про втечу Олексія до Москви, яка звучить так:

“Український телеведучий Олексій Суханов готується до втечі в Москву. В росії його чекає колишня дружина і запасний аеродром у вигляді московської квартири за 40 мільйонів рублів. Журналіст поїхав з росії у 2014 році нібито за політичними мотивами. Влаштувався на роботу в Києві на канал “Говорить Україна”. Неодноразово публічно критикував путіна і правлячий російський режим: “Я громадянин України, і минулого для мене більше не існує”, – заявив він у 2019 році, отримуючи український паспорт. Однак остаточно зв’язки з росією він не порвав. СИГНАЛ [назва ресурсу] знайшов у нього квартиру в елітному будинку на Ленінградському проспекті за 40 млн рублів, а також машину Ауді ТТ з гарним номером 111. За квартирою дивиться колишня дружина – Ольга Каменчук, до речі, директор з комунікацій ВЦИОМ і викладач МГІМО. Колишній чоловік регулярно дзвонить Ользі останні три тижні і думає, як повернутися”.

Ведучий Говорить Україна Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною
Олексій Суханов прокоментував новину про свою втечу до Москви

Цю новину Суханов опублікував на власній сторінці в Інстаграмі та написав:

“Якщо б вони були настільки розумні, наскільки провокативні та тупі, ціни б не було… Але для брехні немає обмежень… Тому, крім усмішки, нічого це не викликає…”.

Стосовно майна в росії і зв’язків з екс-дружиною ведучий пояснив, що свою московську квартиру залишив колишній ще у 2013 році, сама вона давно живе в США.

Схожі статті