Колишні кумири українців, які показали своє істинне обличчя під час війни в Україні: Доліна, Гагаріна, Басков

З початком війни в Україні багато українських та російських зірок показали свої істинні обличчя. Не усі вони виявилися прихильниками миру, незалежності та свободи.

З 24 лютого 2022 року Україна веде боротьбу з російським ворогом на усіх фронтах. Міністерство культури готує документ з іменами знаменитостей, які своїми діями і заявами висловлюють підтримку путіну і тим самим виступають за війну на українській землі.

Микола Басков

Одним з перших підтримав дії російської влади в Україні натуральний блондин Микола Басков. Його скандальну публікацію в Інстаграмі видалили, після чого він поскардився, що у світі тепер активно розвивається русофобія. Це те, що турбує музиканта більше за все, поки українці гинуть від дій окупантів.

Лариса Доліна, Поліна Гагаріна та інші зірки, що підтримують кремль

Поліна Гагаріна

Співачка Поліна Гагаріна на подив багатьох українських колег виявилася прихильницею путіна і взяла участь у пропагандистському концерті перед біженцями з Донбасу. Ба більше, на сцену вона вийшла з георгіївською стрічкою у вигляді букви Z – новою емблемою фашизму.

Лариса Доліна, Поліна Гагаріна та інші зірки, що підтримують кремль

Лариса Доліна

Артистка Лариса Доліна неабияк розчарувала українців своїм мовчанням попри те, що вона багато років жила в Одесі, а її батьки поховані у цьому чудовому місті на чорному морі. Так само як і Наташа Корольова, Доліна лише пропіарила власний Телеграм-канал, аби не втратити зв’язок з аудиторією через закриття Інстаграму. Свою політичну позицію співачка тримає при собі.

Лариса Доліна
Лариса Доліна, Поліна Гагаріна та інші зірки, що підтримують кремль

Окрім Баскова, Гагаріної і Доліної, до списку пропутінських артистів, на яких чекають санкції, потрапили Діма Білан, Олег Газманов, Григорій Лепс, Тіматі, Сергій Жуков, Микола Расторгуєв, Джиган, Дмитро Харатьян, Нікіта Михалков, Володимир Машков, Марат Башаров та інші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.