Джамала розповіла, що сталося з її старшим сином через війну в Україні: 4-річний Емір захворів – усі подробиці

Відома українська співачка Джамала привітала свого старшого сина Еміра з днем народження та розповіла про його стан. Усі деталі у нашій статті.

Уродженка Криму, українська співачка татарського походження Джамала колись гідно представила світу Україну та стала переможницею Євробачення. Тоді ж вона розповіла трагічну історію свого народу, який постраждав від російського терору. Зараз вартості доводиться знову нагадувати людям про те, як поводиться Росія і якими методами зовсім не нехтує.

Артистка активно гастролює Європою, але у цей тур вона рушила у самотності. Чоловіка їй довелося залишити в Україні, а дітей евакуювати до Туреччини.

Джамала розповіла, що сталося з її старшим сином через війну в Україні

Впродовж війни вона не розповідала, як почуваються та живуть її діти зараз. Співачка багато говорила про війну та про свої дії, щоб зупинити її.

Але 27 березня її старший син Емір святкує 4-й день народження. У зв’язку з цим Джамала опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання. Співачка щиро зізналася, що ніколи не бажала своїй дитині побачити війну і подорослішати через це буквально за місяць. Ба більше, виявляється старший спадкоємець зірки захворів. Що турбує хлопчика достовірно невідомо, але він зізнався матері, що це сталося через те, що він сумує за батьком.

Як почувається менший син Джамали невідомо. Зірка лише зазначила, що дуже любить обидвох.

Варто відмітити, що велика кількість жінок також важко переносять розлуку зі своїми коханими, тому вирішили не покидати країну. У свою чергу, більшість біженців це мами з дітьми, які прийняли це непросте рішення, щоб вберегти своїх спадкоємців.

Схожі статті