56-річна Руслана Писанка після перелому ноги напередодні війни нарешті дала про себе знати: що відомо про зірку

Відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка нарешті ощасливила фанатів звісточкою про себе у ці непрості для усіх часи, коли в країни триває війна.

На початку лютого Руслану Писанку спіткала невдача – під час прощального поклону на виставі акторка знепритомніла на сцені. Як розповідала вона сама, невчасно зманеврувала, зробила необережний рух і впала. Зрештою зірка отримала перелом ноги зі зміщенням, однак гіпсом справа не обмежилася. Акторці призначили операцію.

Спершу Руслана взагалі була лежачою, бо в лікарні ногу вклали на витяжку. Згодом після інциденту Писанка дала невеличке інтерв’ю у програмі “Твій день” на телеканалі 1+1 і розповіла, що ходити зможе місяців через три, але вийти на роботу в ефір вона планувала значно раніше – на милицях.

Руслана Писанка після перелому ноги напередодні війни нарешті дала про себе знати

Такими були плани знаменитості до 24 лютого, поки росія не розв’язала повномасштабну війну на території України. Шанувальники були неабияк стурбовані станом Руслани. І ось нарешті вона особисто вийшла на зв’язок в Інстаграмі, записавши відео з анонсом благодійного концерту для сбору коштів на допомогу українцям та українським воїнам:

“Вітаю вас, друзі. Мене звуть Руслана Писанка. Я хочу повідомити вам, що сьогодні, в неділю 27 березня, о 18:30 за київським часом у Варшаві почнеться великий благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine. Ми маємо зберегти нашу Україну, і ми можемо зробити це разом. До, під час та після марафону ми збиратимемо кошти на гуманітарні потреби України, на яку напала російська федерація і хоче загарбати нашу свободу. Так от, ми свою свободу нікому не віддамо, і будемо битися до останнього. Ми переможемо. Разом з вами. Разом з вашою підтримкою, підтримкою всього світу, всієї Європи. Долучайтеся і ви, долучайте своїх друзів, рідних і тих, хто підтримує Україну, долучайте до нашого конче важливого для України марафону”, – сказала Руслана.

Коментатори щасливі нарешті бачити обличчя улюбленої зірки та бажають їй міцного здоров’я і якнайшвидшого одужання.

Схожі статті