Окупанти знищили будинок лідера гурту “Друга Ріка” Валерія Харчишина: “Будував його за всі гроші, що заробляв”

Будинок відомого українського музиканта Валерія Харчишина був повністю зруйнований російськими окупантами. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Як відомо, знаменитий український музикант Валерій Харчишин робив усе можливе задля щастя своєї сім’ї. У вокаліста непросте життя. Будучи популярним співаком, йому довелося поховати рідного брата, який помер від раку, впоратися з надважкими наслідками автомобільної аварії, а згодом дізнатися про невиліковну хворобу сина.

Не дивлячись на поганий моральний та фізичний стан, чоловік багато працював і зміг подолати усі проблеми, що ставали на шляху.

Окупанти знищили будинок Валерія Харчишина

Але нещодавно стало відомо, що будинок, в який Валерій вклав серце, душу і всі свої сили, згорів дотла через бомбардування окупантами. Ба більше, чоловік немає гадки, чи ви жили двоє улюбленців сімейства, які залишалися в маєтку.

Окупанти знищили будинок Валерія Харчишина. Музикант на подвір’ї свого маєтку

Харчишин зізнається, що вклав у свій дім усі гроші, які заробляв. Також він добудував маленький будиночок для своїх батьків, які хотіли перебратися поближче до сина. Спадкоємці виконавця поки що не знають про трагедію, яка сталася.

Окупанти знищили будинок Валерія Харчишина. Скріншот публікації музиканта

Але замість відчаю, фанати побачили вельми неочікувану реакцію від Валерія, який показав свій бойовий дух і готовий відбудувати усе, що зруйнували окупанти.

Нагадуємо, що старший син Харчишина пішов на передову і захищає Батьківщину. Тим часом музикант знаходиться у західній Україні, де активно допомагає співвітчизникам, у якості волонтера. Старший спадкоємець поки що не знає, що після війни йому повертатися нікуди.

Схожі статті