Тіна Кароль дала благодійний концерт у Тель-Авіві: зібрані гроші 2 мільйони гривень передадуть до лікарні Дніпра

Нещодавно Тіна Кароль дала благодійний концерт "Unite for Ukraine". Він пройшов Тель-Авіві. На концерті було зібрано 2 мільйони гривень, які співачка передасть як допомогу одній із лікарень Дніпра.

В Україні продовжується війна, розв’язана агресивною росією. ВСУ мужньо протистоять окупантам. Український народ став на захист Батьківщини. Демократичні країни з усього світу підтримують Україну.

Представники закордонного шоубізнесу, а також вітчизняні дають концерти та фінансово допомагають нашій країні.
Нещодавно Тіна Кароль дала благодійний концерт “Unite for Ukraine”. Він пройшов Тель-Авіві.

На концерті було зібрано 2 мільйони гривень, які співачка передасть як допомогу одній із лікарень Дніпра. Ці гроші підуть на придбання ліків. Як написала Тіна Кароль, лікарня з Дніпра звернулася із проханням щодо медикаментів. Зараз клініка приймає поранених зі всього східного регіону та їй потрібні медикаменти.
Кожен своєму місці допомагає, чим може наближати перемогу.
І Тіна Кароль бере участь у цьому.

Тіна Кароль за час війни дуже схудла і не схожа на себе
До Тіни Кароль звернулись представники лікарні з Дніпра про допомогу

Війна торкнулася багатьох міст і сіл в Україні.
Так місто Чернігів було майже повністю оточене російськими військами та залишилося без електрики, газу та водопроводу. Десятки тисяч людей залишаються у пастці. Деякі повідомляють, що цивільні будівлі та житлові райони стали навмисним обстрілом.

Чернігів, розташований на березі річки Десна, був однією з перших цілей для російських військ, які вдерлися в Україну з Білорусі, сподіваючись швидко дістатися столиці Києва, розташованого лише за 144 км на південь. Через місяць цього не сталося, і тепер вони фактично оточили місто.
Мирні жителі опинилися у пастці без водопроводу, електрики та опалення, під нещадними бомбардуваннями та артилерійськими обстрілами. І подібно до Маріуполя, обложеного міста на Азовському морі, який бачив найгіршу жорстокість росії, дуже мало залишилося недоторканим.

Але Україна вистоїть та переможе. Ми відбудуємо зруйновані міста та села. Вірте у ЗСУ!

Схожі статті