Ігор Кондратюк жорстко “проїхався” по Лободі та MARUV: співачки довго мовчали про війну в Україні (відео)

Лобода цілий місяць мовчала про війну Росії в Україні та потім прокоментувала її. Після чого Ігор Кондратюк сказав: "Пізно вср*лась, Свєта Лобода. Можу сказати їй це в очі, але воно їй до одного місця." Про співачку MARUV Ігор Кондратюк сказав, що не знає, чим їй уже можна допомогти

Після того, як росія напала на Україну, кожна людина визначилася, як вона ставиться до цієї агресії. Деякі зірки тривалий час мовчали та вдавали, що це їх не стосується і війни немає. Але люди не мовчать та виводять на чисту воду таких артистів.

Так нещодавно Ігор Кондратюк жорстко “проїхався” опальними зірками, які мовчать про війну в Україні.
Це торкнулося Світлани Лободи та MARUV.
Лобода цілий місяць мовчала про війну Росії в Україні та потім прокоментувала її.

Після чого Ігор Кондратюк сказав: “Пізно вср*лась, Свєта Лобода. Можу сказати їй це в очі, але воно їй до одного місця.”
Про співачку MARUV Ігор Кондратюк сказав, що не знає, чим їй уже можна допомогти.
Для Ігоря Кондратюка ці люди скінчені.
Перегляньте відео нижче.

У той час як Лобода та MARUV намагаються не говорити про війну росії в Україні ключове українське портове місто Маріуполь на межі гуманітарної катастрофи та має бути повністю евакуйовано, заявив його мер.
За словами мера Вадима Бойченка, близько 160 000 мирних жителів опинилися у пастці у місті без електрики у понеділок.
Він додав, що 26 автобусів очікували на евакуацію мирних жителів, але російські сили не погодилися надати їм безпечний проїзд.
Російські війська оточили місто, залишивши мирних жителів без води, продовольства та медикаментів.

Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) заявив, що, як і раніше, не може надати допомогу обложеному Маріуполю, оскільки вимагає від Росії та України гарантій безпечного проходу.
Офіційна росія заперечує напад на мирних жителів та звинувачує Україну в неодноразовій відмові домовитися про безпечні коридори для мирних жителів, які опинилися у пастці.

Але ми знаємо, що це не так. Українці сподіваються зараз лише на ЗСУ. Незабаром ситуація зміниться і ворог буде відкинутий до кордону. Україна переможе.

Схожі статті